Balatonszemesi temető

Balatonszemes, Balatonföldvári, Somogy County, Hungary

Změnit můj jazyk

close

Jazyk webu BillionGraves můžete změnit výběrem výchozího jazyka prohlížeče.

Zjistit více
Česky
Registrace
Celkový počet záznamů
0
Celkový počet obrázků
0

Mé žádosti o fotografie

Nenašli jste, co jste hledali?

Vytvořte požadavek na fotografie a informujte tak blízké uživatele o tom, koho hledáte. Vytvoř požadavek na fotografie

Přidat záznamy do Balatonszemesi temető

Máte záznamy ze hřbitova Balatonszemesi temető?

Přidat vaše záznamy na BillionGraves tak aby byly trvalé. Přidat obrázek náhrobku Přidat další záznamy

Začněte

Začněte přispívat k hřbitovu Balatonszemesi temető. Použijte tlačítko níže a postupujte jednoduše krok za krokem, abyste mohli začít přispívat ke hřbitovu Balatonszemesi temető.
Začněte
Transcribed Records
Nepřepsané snímky
Flagged Images

Přidat záznamy do Balatonszemesi temető

Máte záznamy ze hřbitova Balatonszemesi temető?

Přidat vaše záznamy na BillionGraves tak aby byly trvalé. Přidat obrázek náhrobku Přidat další záznamy

Události na hřbitově Balatonszemesi temető

V Balatonszemesi temető nejsou naplánovány žádné nadcházející události. Pomocí níže uvedeného tlačítka naplánujte událost.
Plán událostí
Plán událostí
close
Krok 1: Nazvěte svou akci (událost)
Krok 2: Vyberte datum
Krok 3: Zvolte čas

Přispěvovatelé

Více

Obrázky

    Aplikace BG Obrázky    Podpůrný záznam Obrázky
1 - 60 navigate_before navigate_next

Obrázky hřbitova

add

Informace o hřbitově

edit

Počet snímků

0

Počet záznamů náhrobků

0

Popis

Balatonszemes település sírversei Kinek gyermekét nem fedi sírhalom, nem tudja mi a fájdalom. Szeretetben éltél köztünk gazdagon Mint a Tavasz, elmentél egy napon. Minden virágban Téged látunk - Mindig hazavárunk. Életem fonalát a halál elvágta... Mondjon el egy miatyánkot Aki a sírom előtt megáll. Erejét ketté törte az élet vihara vele szeretet, jóság, vidámság szállt sírba. Vándor ki erre jársz, sírj vagy nevess, zokogó víz Balatonszemes Fái görcsben a tóra hajolnak, hatalmas nagy fia holtán ki voltál Latinovits Zoltán. Pünkösdi lángnyelv júniusi szélben lecsap a habokra, parányi vakokra, boldog vagonokra. Napfogyatkozás egy júniusi éjben. A küzdelmes életnek vége a fájó válás, reményünk a viszontlátás. Megpihen a dolgos jó apai szív áldás és hála övezi e sírt, Szerető férj voltál drága édesapa Bánatos családodnak most az őrangyala E csodálatos földnek a legnagyobb csodája az ember. Ki minden fájdalmat legyőz a temető csendjében. Testünket a föld emészti, Lelkünket isten ege őrzi. "Az értelmesek pedig tündökleni fognak, Mint az égboltozat fénye: és kik igazságra oktatnak sokakat mint a csillagok örökkön örökké." Jóságos szíved míg élt mindig engem féltettél és itt hagytál engem betegen s te mentél el helyettem Édes apa A port elviszi a szél, A szeretet örökké él. -------------------------------------- A balatonszemesi temetőben nyugszik Latinovits Zoltán és féltestvére, Bujtor István. Latinovits Zoltán sírfelirata: "Vándor, ki erre jársz, Sírj vagy nevess, Zokogó víz Balatonszemes Fái görcsben a tóra hajolnak, Hatalmas nagy fia holtán Ki voltál Latinovits Zoltán. Pünkösdi lángnyelv júniusi szélben Lecsap a habokra, parányi vakokra Boldog vagonokra. Napfogyatkozás egy júniusi éjben." (Nagy Gáspár) Bujtor István sírfelirata: „Föladata elejitől az volt, az maradt, hogy felmutassa az erénynek önábrázatát, a gúnynak önképét, a század testének tulajdonalakját és lenyomatát." (Hamlet)
BillionGraves.com
Balatonszemesi temető, Vytvořil cierragunn, Balatonszemes, Balatonföldvári, Somogy County, Hungary